Hier kun je een palletwagen voor gebruiken

Bij grote bedrijven horen grote pakhuizen, vol met producten. Al deze producten worden vaak geleverd in grote getalen via vrachtwagens. Eenmaal uit geladen heb je een gigantische hoeveelheid aan pallets vol producten in je pakhuis staan. Deze moeten natuurlijk ergens heen. Maarja, zie dat maar eens te doen. Eén voor één een doos wegpakken duurt een eeuwigheid, tijd die je simpelweg beter kan gebruiken. Maar om nou zo’n heel pallet op te tillen is voor een magazijnmedewerker ook wel een beetje veel gevraagd. Hoe los je dit op?

Loodsen en Magazijns

In bijna elke loods of magazijn vind je zelf wel, de palletwagen. Dat is ook niet zo raar want de palletwagen is echt een heel goede oplossing voor het eerder genoemde probleem. De palletwagen is eigenlijk een variant op de heftruck. Alleen waar de heftruck erg hoog kan tillen, kun je met de palletwagens eigenlijk maar tot een centimeter of 15 tillen. Maar goed, het biedt wel de mogelijkheid om hele pallets snel en efficiënt rond te rijden. Door het aanschaffen van een paar palletwagens bespaar je dus erg veel geld, omdat je je werknemers voor andere diensten in kan zetten.

Denk aan je werknemers of jezelf

Maar goed, geld besparen is leuk en aardig maar eigenlijk doe je het toch vooral om je werknemers en/of jezelf te beschermen. Iedereen kan zich toch inbeelden dat het dagelijks optillen, verplaatsen en neerzetten van zware pallets en dozen een erg vermoeiende werkomgeving is. Eigenlijk kun je je dit je werkgevers niet aandoen. Door het inzetten van een palletwagen ontlast je een heel groot deel van het tillen in het magazijn. Je werkgevers zullen dus minder snel moe worden. Dit helpt niet alleen wederom in de efficiëntie van de werkvloer, maar is ook gewoon noodzakelijk om de gezondheid van je werknemers te garanderen. Zoals we allemaal wel weten is een blije werknemer namelijk ook een goede werknemer. Ben je geïnteresseerd in een duurzame en goede palletwagen, kijk dan eens op Djaky en vaak je keuze.