isolatiematerialen

Wilt u isolatiematerialen kopen voor een efficiënte isolatie van uw pand? Bij ons vindt u de beste kwaliteit aan isolatiematerialen. Zo hebben wij EPS, XPS, PIR, Neopor, Glaswol én Steenwol in ons assortiment. Daarnaast beschikken wij over een ruim aanbod bevestigingsmaterialen en toebehoren. Mocht de gewenste afmeting er niet tussen zitten, dan kunnen wij ook maatwerk leveren!

Wanneer gebruik je isolatiematerialen?

Isolatiematerialen worden gebruikt om een constructie zoals een muur, dak of vloer isolatiewaarde te geven. De isolatieplaten zorgen ervoor dat er minder warmte verloren gaat en de woning of het pand hierdoor beter geïsoleerd is. isolatie wordt onder andere gebruikt in woningen, kantoren, scholen en zorgcentra. Wanneer een constructie goed geïsoleerd is, bespaart dit niet alleen energie- en kosten, maar is het ook beter voor het milieu.

eps isolatieplaten

Dit zijn een van de isolatiematerialen die wij aanbieden. EPS isolatieplaten zijn lichtgewicht en eenvoudig te bewerken. Daarnaast zijn ze sterk, waterafstotend en hebben ze een goede isolatiewaarde. EPS isolatieplaten zijn geschikt voor toepassingen in de woning- en utiliteitsbouw. De platen kunnen onder andere worden toegepast als isolatie voor spouwmuren, daken, vloeren en koudebruggen.

XPS isolatieplaten

XPS isolatieplaten zijn een ander isolatiemateriaal dat wij aanbieden. XPS isolatieplaten hebben een goede isolatiewaarde en zijn waterafstotend. De platen zijn sterk, lichtgewicht en eenvoudig te bewerken. XPS isolatieplaten zijn geschikt voor toepassingen in de woning- en utiliteitsbouw. De platen kunnen onder andere worden toegepast als isolatie voor spouwmuren, daken, vloeren en koudebruggen.

PIR isolatieplaten

PIR isolatieplaten zijn een ander isolatiemateriaal dat wij aanbieden. PIR isolatieplaten hebben een goede isolatiewaarde en zijn sterk, lichtgewicht en eenvoudig te bewerken. PIR isolatieplaten zijn geschikt voor toepassingen in de woning- en utiliteitsbouw. De platen kunnen onder andere worden toegepast als isolatie voor spouwmuren, daken, vloeren en koudebruggen.