uitbesteden van onderhoud aan woningen

Wanneer je verantwoordelijk bent voor het facilitair onderhoud van een wooncomplex of gebouw, zijn de taken eindeloos. Door ervoor te zorgen dat zoveel grote systemen naar behoren werken, om bewoners tevreden te houden met kleinere reparaties, is er in een noodsituatie misschien niemand beschikbaar om ervoor te zorgen. Veel onderhouds- en reparatietaken voor woningen worden overgelaten aan de vastgoedbeheerder, die niet noodzakelijkerwijs is opgeleid in de vereiste beroepen. Om deze reden, en om de kosten beheersbaar te houden, kiezen steeds meer complexen ervoor om hun woningonderhoud uit te besteden. Wij doen die samen met 247vvebeheer.nl

Brede kennis van facilitair onderhoud

Bedrijven die het onderhoud van woningen verzorgen, hebben doorgaans specialisten in een aantal verschillende branches in dienst. Een vastgoedbeheerder kent misschien niet de ins en outs van het repareren van sanitair, of een complex elektrisch probleem, of hoe hij een HVAC-unit moet onderhouden. Als zich complicaties voordoen, kan een eenvoudige reparatie van een gebouw veranderen in een klus waar meerdere vakmensen aan moeten werken. In een situatie als deze kan het in dienst nemen van één verkoper in plaats van vijf tijd, geld en veel hoofdpijn besparen.

Betaal alleen wanneer services nodig zijn


Een ander voordeel van het uitbesteden van het onderhoud van woningen is dat u in plaats van iemand het hele jaar door een voltijds salaris te betalen, alleen betaalt voor de diensten die u nodig heeft op het moment dat u ze nodig heeft. Als de boeken krap zijn en de bottom line er toe doet (en in de huidige economie, wanneer niet?), Telt elke cent. Een gecertificeerde, gebonden en verzekerde professional wordt zo snel mogelijk uitgezonden om het probleem op te lossen, en u kunt er gerust op zijn dat het efficiënt en professioneel zal worden afgehandeld. Geen lange interviews, geen gedoe met personeel, geen fulltime salarissen.

Bied huurders snellere service


In tegenstelling tot het feit dat u slechts één onderhoudsmedewerker heeft, kunt u door het uitbesteden van uw woononderhoudsbehoeften snel meerdere problemen tegelijkertijd oplossen. Kwesties hoeven niet langer prioriteit te krijgen, wat betekent dat alle bewoners direct geneigd zijn om klachten laag te houden en de kosten laag. Bovendien kunt u in plaats van het hele jaar door meerdere vaste onderhoudsmedewerkers te betalen, meerdere keren aanvragen om bij meerdere branden te blussen. Dit betekent ook dat wanneer alles soepel verloopt, er geen loonkosten zijn, waardoor het totale budget dat nodig is voor het onderhoud van faciliteiten wordt verlaagd.

Lokale, vertrouwde aannemers


Als het onroerend goed dat u bezit niet lokaal is, betekent het uitbesteden van het onderhoud van de woning dat problemen lokaal kunnen worden afgehandeld. Huurders hoeven niet te wachten tot u arriveert, aangezien het onderhoudspersoneel van de faciliteit vanaf een lokale locatie wordt uitgezonden. Dit zorgt wederom voor een betere beleving van uw huurder. Huurders tevreden houden leidt er doorgaans toe dat units langer bezet blijven. Een lagere omloopsnelheid van huurders staat gelijk aan hogere winsten, waardoor alle partijen tevreden zijn.


Minimaliseer verstoring

Af en toe omvat het onderhoud van woningen een grootschalige klus. Tuinonderhoud valt vaak in deze categorie. Wanneer u uitbesteedt, kunt u in plaats van één man met een grasmaaier een hele ploeg met grasmaaiers, onkruidverdelgers en andere apparatuur in één keer op uw terrein hebben. De woning wordt in minder tijd professioneel onderhouden en uw huurders zullen niet alleen trots zijn om thuis te komen in een prachtig pand, maar zullen ook minder hinder ondervinden van geluidsoverlast.

Lees meer op 247vvebeheer.nl

Laat een reactie achter