Wanneer maak je gebruik van een tijdelijke bedrijfshal?

Op het moment dat er op een efficiënte wijze extra overdekte ruimte gecreëerd moet worden zijn er verschillende opties. Een van de meest effectieve middelen is een aluhal kopen, wat een professionele tent is die beschikt over alle capaciteiten die nodig zijn. Het is stevig dankzij het aluminium frame dat door de constructie zelfdragend is. Aluminium is licht in gebruik, maar bij toepassing uitstekend materiaal die de constructie een sterke ondersteuning geeft.

Het gebruikte zeil is van dermate kwaliteit dat het tegen allerlei weersomstandigheden bestendig is en in combinatie met de constructie levert het een praktisch en goed geheel op. Dit maakt de aluhal tot een perfecte oplossing om een tijdelijke bedrijfshal te creëren. Het is immers breed inzetbaar en op het moment dat je bijvoorbeeld een gedeelte van je magazijn buiten moet stallen en dat het liefst overdekt, dan is dit jouw oplossing.

Als opslag is een aluhal kopen prima, net zoals een aluhal huren. Maar ook kun je dit inzetten als tijdelijke bedrijfshal voor diverse andere activiteiten. Denk aan overdekt kerstbomen inpakken en verkopen in de winter, of in de zomer in iets comfortabelere omstandigheden werkzaamheden uitvoeren in de buitenlucht en toch bedekt staan. Er zijn legio redenen te verzinnen om gebruik te maken van een tijdelijke bedrijfshal en de aluhal is hierin jouw beste keuze.

Voordelen van een aluhal

Of je nu gaat voor een aluhal kopen of een aluhal huren, in elk geval geniet je van verschillende voordelen. Zoals al benoemd is een aluhal zeer stevig dankzij de zelfdragende constructie. Het is ook gemakkelijk op te zetten en dankzij de flexibiliteit van de opbouw, is er enorm veel keuze in omvang. Hierdoor is er altijd een maatoplossing beschikbaar voor jouw doelstelling, wat het natuurlijk tot een aantrekkelijke optie maakt.

Het zeil is ook vrijwel altijd wit en het betreft hier brandvertragend PVC-doek, waardoor het voldoet aan de gestelde eisen door de brandweer. Hierdoor komt een aluhal met diverse voordelen en gemakken, wat het gebruik eens te meer doet aanmoedigen. Dankzij de brede inzetbaarheid van zo’n aluhal is het een zeer gemakkelijke tussenoplossing.

Of het nu gaat om een tijdelijke bedrijfshal creëren, een overdekte ruimte opzetten voor een bedrijfsfeest of bij andere doelstellingen, met een aluhal heb je de beste optie in huis.

Veel variatie

Op het moment dat je gaat kijken naar de aluhallen zul je zien dat er veel keuze is. Zo kun je een aluhal kopen of een aluhal huren van 6 meter, maar ook van 25 meter. Buiten dat zijn er nog diverse andere opties beschikbaar en tevens kun je de aluhal uitbreiden met aanvullende componenten. Denk dan aan een bijpassende doorgang, een entree en nog veel meer. De flexibiliteit van een aluhal laat toe om werkelijk elke constructie qua omvang te bouwen en dat maakt het perfect geschikt voor diverse doeleinden.

Kortom, met een aluhal kopen of huren heb je een ideaal middel om extra bedrijfsruimte te creëren dat ook nog eens breed inzetbaar is.