Wat is een hoeflon en welke soorten zijn er?

HOVE kranen is de specialist in het werk met een minikraan en een glaszuiger. Wij hebben al vele jaren ervaring. Bij ons ben je bij het juiste adres. Het is ideaal voor het werk in kleine ruimtes. In dit artikel gaan we verder op in wat een hoeflon is en welke soorten er zijn. Onze website verkoopt heel veel verschillende. Er is dus een groot assortiment aan mooie producten. Je hebt veel opties voor verschillende kranen en ander soort producten. 

Wat is een hoeflon?

De hoeflon C30 is geschikt voor de meest zware klussen. Hij kan wel tot 9000 kg hijsen. Het is een minihijskraan en is dus in staat om meer dan zijn eigen gewicht te heffen. De hoeflon zelf weegt namelijk 5600 kg. Het is ideaal om te gebruiken wanneer je de kraan in een kelder of bouwput wil laten zakken. Het zal dan goed van pas komen. Het werkt eenvoudig en efficiënt. Hij heeft een enorme kracht en heeft ook een elektrische aandrijving. Hij past makkelijk door dubbele deuren en de kraan beschikt over twee versnellingen. Ook laten de banden geen sporen achter wat heel fijn is.

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten kranen. Je hebt de hoeflon C30 die geschikt is voor de meest zware klussen. Ook heb je de hoeflon C10 die is geschikt voor elke klus en kan je ook gebruiken op lastig bereikbare plekken. Dan is er ook nog de hoeflon C6 en deze bereikt zonder enige moeite moeilijke binnenruimtes. Deze is meer geschikt voor binnen. Je hebt ook de hoeflon C1 en dat is de kleinste kraan van ons assortiment. Deze is zeer compact en is geschikt voor de wat kleinere klussen. Kortom, er is genoeg keus aan verschillende soorten kranen. Als je enthousiast bent geworden kun je een kijkje nemen op de website en een kraan naar keuze bestellen.