Beschrijving van een veilige badkamervloer

De badkamer wordt een comfortabele plek, zodat het gebruikelijk is dat mensen er activiteiten in hebben, zoals kranten lezen, naar muziek luisteren of zelfs films kijken. De badkamer kan zowel leuk als gevaarlijk zijn. Niet zelden krijgen we nieuws over ongelukken in de badkamer die tot de dood kunnen leiden. Daarvoor moeten we voorzichtig zijn bij het kiezen van badkamertegels. Hoewel er nu veel badkamervloertapijten zijn gemaakt van rubber die speciaal zijn ontworpen, met een ruwe textuur, maar nog steeds comfortabel om op te lopen. Sommige mensen vinden het leuk, vooral als er ouderen en kinderen in huis wonen. Sommige mensen zijn echter van mening dat het onderhoud van tapijt behoorlijk onhandig is en de esthetische waarde van het badkamerkussen vermindert.

 

Alternatieve materiaalkeuze voor badkamertegels

Verschillende alternatieven kunnen nu een optie zijn om badkamertegels te vervangen om veiliger te zijn, maar de waarde van de schoonheid ervan niet te verminderen. We zouden misschien kunnen kiezen voor keramiek met een ruwe textuur op de badkamertegels, maar die keuze is inmiddels achterhaald. In de afgelopen tien jaar heeft de bouwmaterialenindustrie zich zo ontwikkeld dat er een product verschijnt waar tegenwoordig veel vraag naar is. Dit product wordt beton cire genoemd. Badkamertegels en beton cire zijn badkamertegels met coatingmaterialen die over het algemeen worden gebruikt als wand- en vloercoating, maar kunnen ook worden gebruikt op diverse andere meubels zoals spoelbakken, keukenmeubels, tv-kasten, keukensets, aanrechtbladen, badkuipen, etc.

 

Waarom is er zo veel vraag naar beton cire materiaal?

Beton cire van Betonstunter is de nieuwste technologie die van jaar tot jaar wordt verbeterd. Het materiaal is sterk omdat het hetzelfde is als betonmateriaal, maar het uiteindelijke resultaat dat we krijgen is niet teleurstellend. Dit materiaal is zeer geschikt voor gebruik in de badkamer omdat het zeer sterk en waterafstotend is. Als we badkamertegels en beton cire kopen om de badkamertegels te coaten, krijgen we een volledig pakket beton cire in een emmer samen met het ondersteunende gereedschap. De afwerking die we kiezen voor badkamertegels kan worden aangepast aan onze wensen. Als we de voorkeur geven aan getextureerde badkamertegels, kunnen we het gebruik van geschikte vloertegels in de afwerkingsfase aanpassen.

 

Bron: https://www.betonstunter.nl/